Una dintre concurentele MPFM 5 este in pragul anorexiei

o concurenta mpfm 5 se afla in pragul anorexieiMIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. O concurentă de la „Mireasa pentru fiul meu” a ajuns în pragul anorexiei. MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. Adriana, cea mai iubită fată din acest sezon al emisiunii, a ajuns într-o situaţie care îi îngrijorează pe fanii emisiunii şi nu numai. Dacă atunci când a intrat în competiţie arăta foarte bine, acum aceasta a slăbit extraordinar de mult, ajungând în pragul anorexiei.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. Chiar ea declara la un moment dat, cu umor: „Şi aşa nu mai am mult şi mă evapor!”, semn că este conştientă de starea în care a ajuns.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. Pe lângă faptul că este mult prea slabă, Adriana are o cocoaşă care s-a agravat în ultimul timp şi care o face să arate horror.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. „Cred că se consumă… ceva o nelinişteşte de a slăbit aşa mult..”, crede o susţinătioare. „Nu-i de râs. Fata chiar ar avea nevoie de ajutor.”

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. Adriana este cea mai votată concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”. Aceasta formează de câteva luni un cuplu cu Valentin. Frumuseţea şi sinceritatea i-a făcut fanii emisiunii să o susţină necondiţionat.

adriana mpfm 5 slaba

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *