Urmau să facă nunta, dar au anulat totul! Cine sunt foştii concurenţi de la MPFM care şi-au spus: „Rămâi cu bine!”

cupluDoi tineri care s-au cunoscut în casa dragostei şi urmau să facă nunta anul acesta au decis să meargă pe drumuri separate în viaţă. Deşi aveau o relaţie în care au reuşit să-şi cunoască atât calităţile, cât şi defectele, cei doi s-au decis pe ultima sută de metri să anuleze nunta.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Denisa Nedelea şi Cătălin Movileanu sunt Cuplul surpriză al acestei săptămâni este format din doi foști concurenți de la ”Mireasă pentru fiul meu”. Cătălin a participat la două sezoane ale îndrăgitului show din dorința de a-și găsi perechea. Denisa, cea cu care vrea să-și unească destinul la ”Nuntă cu scântei”, nu a fost nici pe departe una dintre admiratoarele lui, ba dimpotrivă, cei doi au avut de-a lungul timpului mai multe dispute.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Ana Morodan, prezentatoarea emisiunii „Nuntă cu scântei”, a pus piciorul în prag şi decis că dacă mamele celor doi foşti concurenţi de la MPFM nu vor să le ie alături copiilor nunta să nu se facă. Denisa şi Cătălin şi-au dorit să facă pasul cel mare, dar mamele lor nu au fost de acord.

„Ei, dragii mei, pentru prima dată la «Nuntă cu scântei» nu avem o nuntă, avem doar scântei. La fel ca-n viaţă, oamenii se mai despart, se mai răzgândesc.”, a spus Ana Morodan.

„Cătălin nu s-a schimbat, a rămas acelaşi pe care l-am cunoscut prima dată în casă. (…)”, a mărturisit Denisa, fostă concurentă de la MPFM.

„Şi cum ştim că succesul şi atingerea ţelurilor vin din perseverenţă şi prin multă perseverenţă, cine ştie, dacă mai ţine emisiunea asta, poate mă mai vedeţi pe aici”, a reacţionat Cătălin, fost participant MPFM.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Apropierile dintre Denisa şi instructorul ei de dans l-au scos din minţi pe Cătălin!

foto: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *