Vacanţa în familie a Mirelei Vaida a fost distrusă! Prezentatoarea TV: „Îmi vine să iau câmpii când văd bătaia de joc”

mirela vaidaVacanţa Mirelei Vaida în Cluj s-a încheiat, iar azi a pornit spre Bucureşti. Din nefericire, vedeta a fost prinsă în traficul infernal din Predeal şi, ajunsă la capătul răbdării, ea şi-a spus oful pe internet, unde a publicat o poză în care se observă coada de câţiva kilometri de maşini, care stau bară la bară.

În mesajul postat pe pagina ei de Facebook, Mirela Vaida a punctat şi faptul că în autoturisme nu sunt doar adulţi, ci şi copii mici care sunt nevoiţi să îndure un adevărat chin.

„Venim dinspre Cluj! Puteam avea o vacanță perfectă dacă nu ajungeam în Predeal, unde stăm blocați de o oră! Kilometri întregi de coloane de mașini, copii mici închirciți în scaunele auto, obosiți și transpirați de atâta plâns și foame, nervi întinși la maximum! Cam așa începe o vacanță la români.. .Aud că vom stă bară la bară până în Comarnic.. Nu e nimic.. Până la urmă, avem vacanță până de Sf. Măria! De ce să nu ne-o petrecem în mașină? Of, Românie, îmi ești tare dragă, dar îmi vine să-mi iau câmpii când văd câtă bătaie de joc înduri și tu, și noi…”, a scris Mirela Vaida pe Facebook.

foto: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Un comentariu la “Vacanţa în familie a Mirelei Vaida a fost distrusă! Prezentatoarea TV: „Îmi vine să iau câmpii când văd bătaia de joc”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *