Valentin si Andrada MPFM 6 revin in casa!

andrada si valentin mpfm 6 revinA trecut o săptămână de când au părăsit casa dragostei, iar în afara ei, Andrada şi Valentin îşi continuă povestea de iubire începută în faţa camerelor de filmat. Iar din fotografiile care au apărut pe internet cu cei doi se poate deduce decizia pe care au luat-o în legătură cu eventuala lor întoarcere în competiţie.

Andrada şi Valentin, foşti concurenţi de la MPFM 6, au decis să plece din competiţie în urmă cu o săptămână. Iar când au luat această hotărâre, ei au cântărit bine şi faptul că vor pierde din start premiul de 200.000 de lei pus în joc. Recent, Andrada a postat pe o reţea de socializare trei fotografii în care apare alături de logodnicul ei. Tânăra şi Valentin, foşti participanţi ai reality-show-ului matrimonial, au ieşit în oraş cu nişte prieteni. Ei s-au fotografiat şi la restaurant, dar şi în alte locuri ca nişte îndrăgostiţi. Cât despre reîntoarcerea în casa dragostei… pare că nici nu se gândesc la acest lucru.

În urmă cu trei zile, Paula Chirilă le-a spus participanţilor că trebuie să se decidă cine-şi va uni destinele în gala finală a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”. Câştigătorii celui de-al şaselea sezon al reality-show-ului matrimonial vor câştiga premiul în valoare de 200.000 de lei. Deşi e o sumă frumuşică, Andrada şi Valentin au renunţat să lupte pentru ea.

„4 martie se apropie vertiginors. Astăzi concurenţii trebuie să se hotărască, să ia o decizie pentru o viaţă. Cine se căsătoreşte? Cine vrea să-şi împartă iubirea sau să şi-o înmulţească prin oficializarea în faţa ofiţerului de stare civilă, astăzi trebuie să se hotărască. Mâine vor merge la analizele pentru certificatul medical prenupţial. Concurenţii îşi pot împărţi iubirea la doi, pot să o înmulţească cu doi şi pe 4 martie mai pot aduna şi un premiu substanţial de 200.000 de lei.”, a declarat Paula Chirilă în cadrul reality-show-ului matrimonial.

sursa: spynews.ro

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *