Vanessa, Iuliana, Narcisa si Steliana au intrat in casa MPFM

Vanessa, Iuliana, Narcisa si StelianaIn prima parte a Galei Saptamanale de astazi, patru concurente noi au intrat in casa. Prima fata prezentata a fot Vanessa, care are 20 de ani si este din comuna Cristian judetul Brasov. Ea urmeaza cursurile unei scoli postliceale.Se descrie ca fiind o leoaica ambitioasa, sociabila, sufletista. Pentru ea barbatul ideal ar trebui sa fie inalt, brunet, sincer, sufletist, comunicativ si ambitios. Dintre fete, Vanessa considera ca s-ar intelege bine cu Lorena, iar Cornelia nu este pe gustul ei.

A doua fata intrata in concurs a fost Iuliana, 22 de ani, din Ramnicu-Valcea. Ea a terminat Facultatea de Marketing. Iuliana se descrie ca fiind comunicativa, iubitoare, intelegatoare si ambitioasa. Iar placea un baiat brunet cu ochii verzi sau albastri care sa o iubeasca si sa o respecte. Iuliana spune ca in ultimul timp si-a schimbat impresia in bine despre Cristina, iar dintre mame cel mai mult o place pe doamna Elena.

Narcisa este a treia concurenta care a intrat in casa MPFM in aceasta seara. Are 22 de ani, va profesa ca educatoare si vine din Dragasani. Se descrie ca fiind o persoana foarte puternica, incapatana, sociabila, comunicativa, care crede in sansa si face din orice experienta un castig. Pentru ea barbatul ideal ar trebui sa fie inalt, bine facut, brunet, iubitor si ocrotitor. Dintre concurente o place pe Lorena, pe Florentina si pe bunica.

Ultima concurenta care a intrat este Steliana care are 22 ani, este in zodia balantei si vine din localitatea Talmaciu, judetul Sibiu. Este foarte hotarata sa-l cunoasca pe Razvan pe care-l caracterizeaza ca fiind puternic, responsabil si sensibil. A fost studenta unui seminar teologic, dar a renuntat in ultimul an. Spune ca ii place sa caute profunzimea lucrurilor si isi doreste o casatorie. A afirmat ca si parintii ei il plac pe Razvan si il asteapta la Sibiu.

Ce parere aveti despre noile concurente?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *