Veste de ultima oră despre ”2k1”! Ce se întâmplă cu emisiunea Mirelei Vaida

mirela vaida 2k1Sărbătoare mare astăzi în platoul emisiunii “2k1”. Într-un decor de sărbătoare, îndrăgita prezentatoare Mirela Boureanu Vaida a anunţat cuplurile câştigătoare ale primului sezon al emisiunii.

După o ultimă confruntare în platoul emisiunii, în care au demonstrate că sunt cuplul “2k1”, Andreea şi Alin Andrei au fost desemnaţi marii câştigători şi au primit chiar în direct biletele pentru premiul cel mare – o croazieră pe Marea Mediterană.

Acesta nu a fost însă singurul premiu: Raluca Popescu şi Cătălin Atomei şi-au adjudecat premiul de popularitate – o vacanţă în Turcia, fiind votat „cuplul lunii iulie”, de către telespectatori, pe site-ul emisiunii, iar rândul lor, un cuplu de telespectatori a câştigat o vacanţă pe litoralul românesc.

Până în toamnă, Mirela Vaida le dă întâlnire telespectatorilor în fiecare sâmbătă, de la ora 17:00, la Antena 1, în cadrul ediţiilor speciale „2k1”, cu vedete, iar cei care vor să se înscrie la casting pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii, o pot face pe adresa casting[.]a1[.]ro.

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *