Vestea care a cutremurat-o pe Paula Chirilă: „Îmi plânge sufletul! Încă o lovitură a sorţii vrea să o doboare la pământ”

paulachirila3Paula Chirilă este devastată de durere! După ce a aflat de situaţia teribilă prin care trece DJ Wanda, fosta prezentatoare a show-ului „Mireasă pentru fiul meu”, a postat un mesaj sfâşietor pe reţelele de socializare.

Paula Chirilă este alături de prietena ei şi speră că se va face bine. Orice om care trece prin astfel de situaţii are nevoie de susţinerea celor din jur.

„Îmi plânge sufletul… Prietena mea dragă, DJ Wanda, trece printr-o perioadă foarte dificilă a vieţii, încă o lovitură a sorţii vrea să o doboare la pământ…

Ştiu însă că toate gândurile voastre bune îndreptate către ea o vor ajuta să-si găsească puterea să treacă cu bine peste tot ce i-a scos în cale destinul. 😢🙏🏻❤️””, a scris Paula Chirilă.

DJ Wanda a anunţat pe reţelele de socializare că a plecat în Turcia pentru a face câteva analize amănunţite, dat fiind faptul că în România nu a primit un diagnostic clar.

„Dragii mei, trec prin momente foarte grele. Mintea mea a încercat să se agațe de speranțe care însă au fost deșarte. Am decis să plec pentru investigatii in Turcia.
De ce acolo si nu în țara? Deoarece în România am primit 2 diagnostice total diferite. Unul grav și unul banal. De 5 luni am trecut prin nenumărate investigații și am cheltuit mii de Euro și nu s-a ajuns la nicio concluzie. Nici o clipă nu m-am lăsat învinsă de suferința pe care o duc. Am fost mereu activa, doar prietenii adevarați au cunoscut realitatea, și le multumesc pentru confidentialitate și suport. Aici voi avea parte de un sistem foarte precis și voi ieși invingatoarea din lupta cu incertitudinea. Orice va fi să fie voi lupta până la capăt. Cu toată dragostea. Vă iubesc. Wanda”, a scris DJ Wanda pe o rețea de socializare.

foto: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *