VIDEO / A făcut-o de râs chiar înainte de nuntă! Ray, fost concurent de la MPFM, şi-a arătat fundul la TV! Cum a reacţionat Tina

raytinampdmfundul-1Sub presiunea tuturor problemelor pe care Tina şi Ray le-au întâmpinat înainte de nuntă, fostul participant de la MPFM, a cedat nervos. La un moment dat, el şi-a desfăcut cureaua de la pantaloni şi şi-a arătat fundul. Mai mult, cei de la „Nuntă cu scântei” au fost nevoiţi să cenzureze şi vorbele deloc frumoase pe care le-a spus.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Faptul că soacra mică s-a sustras de la pregătiri şi, ulterior, problema cu localul l-a făcut pe Raymond să refuleze.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. „Vreţi să mă dezbrac, vreţi să aveţi o filmare? Hai că vă dau eu o filmare”, a spus fostul concurent de la MPFM, după care şi-a dat jos pantalonii. Tina a reacţionat imediat şi i-a dat în glumă o palmă peste faţă.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Tina şi Ray s-au logodit pe 4 martie, iar cel care a dezvăluit asta a fost el. Fericită, dar discretă, Constantina, care a acceptat să-i fie soţie şi a primit inelul de logodnă, a făcut public un citat renumit, în care pare să se regăsească foarte bine. Cei doi s-au căsătorit civil pe 29 iulie, iar naşi le-au fost Alina şi Tolea Ciumac.

sursa: spynews ro

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *