VIDEO / Radu şi-a serbat ziua de naştere ca-n casa MPFM! Cine sunt foştii concurenţi care au petrecut alături de el

andreea si radu mpfm6A fost o zi importantă pentru Radu, fost concurent de la MPFM, în weekend. Tânărul şi-a aniversat ziua de naştere alături de mai mulţi tineri pe care i-a cunoscut în casa dragostei. Mai mult, sărbătoritul şi invitaţii au făcut un live pe o reţea de socializare în timpul căruia au împărtăşit cu fanii lor cum se distrează şi care mai este viaţa lor de când s-au încheiat filmările la reality-show-ul matrimonial.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Radu, fost participant la MPFM, a împlinit pe 1 octombrie o frumoasă vârstă. El a organizat o petrecere şi a invitat mai mulţi concurenţi pe care a avut ocazia să-i cunoască la reality-show-ul matrimonial. Printre cei care au onorat invitaţia se numără: Tatiana, Denisa şi Alexandra, tinere care au fost la MPFM 5, dar şi Mihaela, Mihai, Dănuţ, Petru şi Mădălin de la MPFM 6.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. „La mulţi ani, Radu! Să fii sănătos!”, „La mulți ani, Radu Ionut Radu! Îţi dorim multă sănătate, fericire și tot binele din lume!”, „La mulţi ani, să fii iubit, fericit! Aniversare faină!” sunt doar trei dintre mesajele primite pe Facebook de sărbătorit.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Ce mesaje ai pentru Radu, fost concurent de la MPFM, care a participat în cel de-al şaselea sezon al emisiunii?

foto si video: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *