Video si imagini de colectie cu Mirela Boureanu Vaida, inainte sa fie celebra

vaida tanaraInainte sa fie prezentatoarea la emisiunea Mireasa pentru fiul meu, Mirela Boureanu Vaida a avut o cariera muzicala intr-o formatie care facea furori printre tineri la acea vreme.

Actuala prezentatoare de la MPFM a cantat in trupa D’Or, iar videoclipurile in care aparea alaturi de colegele sale se afla pe youtube, unde fanii acesteia le urmaresc cu drag.

In videoclipuri Mirela apare mult mai dezinvolta decat asa cum este in prezent, iar tinutele sale sunt mult mai sexy.

Spre exemplu, in videoclipul ”La Vanatoare”, vedeta se lasa imbratisata de catre tinerii care apar in jurul sau si danseaza cu unul dintre ei.

mirela vaida inainte sa fie celbra

Intr-un interviu acordat acum cativa ani, prezentatoarea TV si-a amintit de prima sa aparitie publica:

”Prima aparitie la TV a fost in clasa a IX-a, la un post local din Iasi, când trebuia să cânt live o melodie. Îmi amintesc şi acum că s-a dat stop de câteva ori, din cauza faptului că nu mă puteam adună de emoţie. Prima apariţie că moderator TV a fost în toamna lui 2004, tocmai constat că s-au împlinit 10 ani de atunci şi a fost alături de Cosmin Seleşi, la cârma unui matinal. Acolo am înţeles ce înseamnă live-ul, dar şi multe alte lucruri ce s-au dovedit a-mi fi extrem de utile mai târziu”, a spus Mirela Boureanu Vaida.

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *