Viorel, concurent in sezonul 3 MPFM, s-a casatorit!

Viorel, concurent in sezonul 3 MPFM, s-a casatorit!Afla cine este cea care i-a devenit sotie si de cand sunt fericiti impreuna…

Viorel, fostul concurent de la Mireasa pentru fiul meu – sezonul 3, s-a casatorit astazi cu Andreea, o fosta concurenta de la Nora pentru mama 2. Cei doi au spus DA in fata starii civile si se declara foarte fericiti.

andreea npm2 machiaj lorena mpfm2

In cea mai importanta zi din viata ei, Andreea a purtat un machiaj deosebit, realizat chiar de Lorena, fosta concurenta si castigatoarea Mireasa pentru fiul meu – sezonul 2.

Dupa doar un an de relatie, Viorel si Andreea au realizat foarte multe: s-au mutat impreuna, s-au casatorit si in curand vor deveni si fericitii parinti ai un fetite.

nunta viorel mpfm3 andreea npm2

Le dorim Casa de piatra si multa fericire impreuna si de acum incolo!

sursa foto: facebook.com

loading...
Distribuie:

Vezi si:

8 comentarii la “Viorel, concurent in sezonul 3 MPFM, s-a casatorit!

 1. ana

  Buna seara fetelor.
  Am scris la amiaza doua comentarii. Nu mai sunt, imi pare rau. S-or fi dus si ele sa vada curatenia fetelor care au venit la mpfm sa se marite. Doamne feri !! Nu mai repet, vad ca pagina este goala . Va pup, noapte buna ! >>

  Reply
 2. Bramburici

  Un articol din KudiKa care ar putea sa va placa :
  „Dansul Thousand Hand Guan Yin este un tip de dans creat de coregraful chinez Zhang Jigang. Acesta a fost realizat de catre 63 de dansatori surzi de la China Disabled People’s Performing Art Troupe.
  Dansatorii nu puteau auzi ritmul muzicii, asa ca sase oameni au fost pregatiti pentru a ii ajuta – acestia erau imbracati in alb si incercau sa danseze alaturi de ei pentru a isi sincroniza miscarile cu muzica.
  Dansul descrie legenda conform careia Bodhisattva Guan Yin are 1000 de maini. Bodhisattva este un proto-Buddha, aceasta neputand deveni un Buddha deoarece inca este atasata de aceasta lume. Juramantul ei este urmatorul: „Daca inca exista o singura picatura de lacrima in aceasta lume, eu nu voi putea deveni Buddha.”
  https://www.youtube.com/watch?v=xgHmSdpjEIk
  https://www.youtube.com/watch?v=uUl0JRoQeG4

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *