Virgil a fost casatorit, insa a divortat

Virgil
Virgil,cel mai mare dintre concurentii de la Mireasa pentru fiul meu (36 ani) este din Bucuresti si isi doreste alaturi de el o fata sufletista,sincera si cocheta. Spune ca varsta nu conteaza si nu l-ar deranja daca viitoarea partenera ar avea chiar 25 de ani.
A trecut printr-un divort, in urma cu 1 an,dupa o casnicie de 3 ani. El spune ca nu si-a dorit acest lucru, inca asa a fost sa fie si acum doreste sa mearga mai departe.
Intrebate daca acest lucru este un impediment in a forma o relatie cu Virgil,fetele nu s-au aratat deranjate de acest lucru.

Voi ce parere aveti?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

16 comentarii la “Virgil a fost casatorit, insa a divortat

 1. ioana79

  D-na Angelica, buna ziua. Vedeti cum ne „mobilizeaza” ZORRO? Eu i-am incurcat,sper ca azi ii voi retine dupa nume. Si pt mine e un motiv in plus CORINA,sa vedem pe parcurs. Ati fost f. harnica SI toamna asta! ,v-au ajutat si nepotelele? Vizionare placuta!

  Reply
 2. ela

  Cica nu l-ar deranja o fata de 25 de ani ?!

  „Spune ca varsta nu conteaza si nu l-ar deranja daca viitoarea partenera ar avea chiar 25 de ani.”

  Asta sau astia care au pus stirea nu se intreaba daca o fata de 25 de ani l-ar vrea 🙁
  E si normal sa vrea o fata cat mai tanara.

  Reply
 3. titi

  Alegere gresita la cei ce i-au interogat, varsta conteaza mult in shou, maxim 30 ani, iar fete 25, altfel sunt formali, mai greu te pot combina in cateva luni la o varsta?

  Reply
 4. PERTU

  din pacate fetele sint frumoase ,dar vad ca nu conteaza daca a fost casatorit sau nu ,ce virsta are ?din ce motiv sa-u despartit ,ar trebuii tras la intrebari ca pe Adrian si pina la urma si el alege desi cred ca are multe probleme pshice

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *