Virgil a venit in vizita in Casa Mamelor si a Fetelor

Virgil a venit in vizita in Casa Mamelor si a Fetelor pentru a doua oara. El a fost prezent in emisiunea de astazi, 16 octombrie 2012, de la ora 14-00. Nu s-a simtit la fel de primit, asa cum a fost la prima vizita, atunci cand Cornelia i-a sarit in brate. Tot in emisiunea de astazi, Virgil a afirmat ca se simte trist deoarece Corina a parasit competitia, pentru ca dorea sa o cunoasca mai bine. El a mai adaugat ca se simte defavorizat: „Fetele s-au orientat catre baietii care sunt insotiti de mame in competitie.”

loading...
Distribuie:

Vezi si:

2 comentarii la “Virgil a venit in vizita in Casa Mamelor si a Fetelor

  1. dara

    In asa mare de ,,tineret ,, Virgil parca NU e de acolo ,are avantajele si dezavantajele virstei pina si Lili e sensibila la dif. de virsta ,n-as fi crezut dim partea ei ,mai degraba Flory -ele sint indecise dar daca una din ele s-ar apropia de Virgil nu cred ca ar avea de pierdut —-Pofta mai vine si mincind —.

    Reply
  2. oana Z

    Dupa parerea mea Virgil este destept dar…nu vreau sa jignesc ­čÖé nu se potriveste cu nici o fata din casa mai bn pleaca la prima eliminare si nu va mai suferi pt asta…Sigur va fi si o fata pt el afara.

    Reply

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *