Vor forma un cuplu Virgil si Corina?

Virgil a fost prezent astazi, in emisiunea de la ora 14:00, in Casa Fetelor si a Mamelor. Fetele au facut presupuneri legate de fata pe care o place Virgil. Cornelia le-a confirmat acestora ca Virgil i-a marturisit ca se simte atras de Corina. Corina a afirmat ca nu se simte atrasa fizic de Virgil, desi Iulia i-a sugerat sa incerce o relatie cu acesta.

loading...
Distribuie:

Vezi si:

4 comentarii la “Vor forma un cuplu Virgil si Corina?

 1. irina

  Nu cred pentru-ca Coco se uita la frumusetea lui Dragos ,cea ce nu mi se pare chiar asa simpatic, ar trebui sa vada ,comportamentul lui ,cum vorbeste ,nu stie sa raspunda cind este intrebat ,dar cind nu-i in direct jura ca in codru,sta linga ea dar se uita in alta parte.VIRGIL STIE CIND SI CUM SA VORBEASCA . DAR FETELE CULEG NU ALEG .

  Reply
 2. Miriam

  NU! NU! NU! de trei ori NU…Corina nu face cuplu cu Virgil,ea nu e roata lor de rezerva sa fie clar,daca nu a fost cordelia sau silvica e buna si Corina?Fata asta merita ceva mult mai bun si daca scormonim in istoria showlui nu stiu care din fostii concurenti i s-ar fi potrivii,poate ma ajutati voi care o placeti….IOANA mea sau poate MAY?Situl a luat-o rau in jos,nici d-na Angelica nici DM ,CINEVA,NANA pacifista ca de obicei,vad ca MIHAI vine rar;Foarte multi useri lipsesc motivat sau nu sa trecem la treaba….din cauza unor pr. la reteaua de cablu am urmarit pe laptop em. nu imi vine sa cred ce deoasebire fata de direct;”DECI”asta ca sa nu jignesc inca, este vigilenta la tot ce misca vizavii de potentiala nora,e reticenta din cauza ca a vazut cu cine are de aface,nu ca fiul ei ar fi mai grozav dar cred ca e „ceva de genul”tace si le coace….nu o sa-i fie chiar confortabil lui coco,care ne-a exasperat pe noi de acasa dar pe ea,comportamentul ei de piti.Florin a fost aruncat in groapa cu lei la inceput,dar se pare ca este un bun dresor,eu il voi sustine ptr. ca chiar nu are atatea bube in cap cat au ceilalti,mai nou il plac si pe Razvan si Baricel.Alin si Andreea m-au dezamagit,de unde atat de multa iubire?Ei care afara au fost tip top….Lumi deja joaca la doua capete,le incita pe mame apoi se da cu fetele…..daca ea nu o invata pe Andreea atunci cine?sa nu mai intre in discutiile pitipoancelor;Cristin are un fond bun,prea sensibila dar are atuul ca e frumoasa si maleabila si nu vrea sa para ce nu e..o bila alba!!!

  Reply
 3. Miriam

  ZORRO______vad si constat cu placere ca suntem in aceiasi barca chiar mai mult,o placem pe Corina fara nici un amendament.Ca a spus chestia cu perna avea dreptate,asa gandesc femeile cand cineva vrea sa-i taie craca de sub picioare unui barbat care isi ia nasul la purtare;de ce sa o lase pe vaida sa interpreteze in stilul ei caracteristic un viitor cuplu.Virgil e uns cu toate alifiile,dar in contextul de fata ii dadea lui coco impresia ca el are rabdare,apoi ca vroia de la silvia mai multa atentie,cu toate ca daca se grabea putin putea sa ii fie tata.Imi place ca i-a zis mai in gluma mai in serios ca nu il place de loc,dar cine il place ….hai sa fim seriosi,doar una care vrea sa ramana in concurs cu orice pret,am o banuiala dar ma abtin,deocamdata;Am si o explicatie cum el a sarit in decurs de cateva zile de la una matura,cea mai matura la o „copchila”lool!inca ma abtin si bine fac:))

  Reply
 4. septembrie

  Cred ca se potrivesc ,oricum nimeni din casa n-o place pe Corina prea a ,,dormit ,,si mai cred ca asa este felul ei gem Alexandra de la editia trecuta nu le plac pe cele trei ,… DAr nu pot sa nu-i dau dreptate lui Coco ce au facut ea si Lili e birfa ,mai mult Cornelia nu a vb. niciodata de adormita asta de Corina -si daca mai punem ca el a fost casatorit ,ea ca si casatorita 8 ani cu un barbat ,eiii au expertienta ,da se potrivesc ….dar nu vor forma un cuplu ,Corina astepta ,,ceva ,,mai bun din pacate n-o ajuta statura prea ,,mare ,,si e putin batrinicioasa si felul cum isi tuguie parul in cap dupa ce ca-i cat ,,Crucea Chimisoaiei ,,vrea sa para mai mare …….Virgil ca orice barbat ,,incearca ,,si mai tinere si mai coapte daca ,,pica ,,si se potrivesc nu-i pacat vb Corneliei -suntem tineri ,,-cine nu ar vrea o sotie mai tinara decit el si cu 18 ani ?

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *