www.voteazamireasapentrufiulmeu.ro, voteaza mireasa pentru fiul meu

Nu uitati in aceasta seara sa votati concurenta si mama favorita.

loading...
Distribuie:

Vezi si:

2.173 comentarii la “www.voteazamireasapentrufiulmeu.ro, voteaza mireasa pentru fiul meu

 1. mihaela

  Bravo stafului ca a adus concurentii care au plecat ,, abia acuma si-au dat arama pe fata toti concurentii astia vechi ,,,, am sustinut concurentii din casa dar o sa sustin concurentii care intra ,,,au gresit ca orice om ,,,trebuie sa fie si ei ajutati ,,,,

  Reply
 2. florentino

  HOLA mama lui Valentin a intrebat ce calitate are Petru.Eu pot spune ce calitate are Valentin CORUPTOR DE 8(MINORI fapta comisa dar nu se vorbeste de aceasta in emisiune si care nu a fost pedepsita de lege.Vorba lui Ana Maria emisiune de ….. cu prezentatoare ffffff slaba.Am auzit voci impotriva celor reveniti cele mai puternice Andrada cea care a revenit si Edith care s-a vazut pe primul loc.

  Reply
 3. sandu ileana

  Votati Edith si Geo,au demonstrat ca sunt persoane cu mult bun simt si ca ,daca vor face un cuplu .va fi pentru ca asa simt,nu de complezenta si ptr a castiga bani! Sunt educati si oameni adevarati. Nu trebuie incurajati cei precum Valentin si Andrada,doi falsi care stau in competite doar ptr bani.Valentin este o persoana care ar trebui pusa la locul ei;nu are ce cauta acolo un individ lipsit de scrupule,care a condus sub influenta alcoolului,avand condamnare,a facut un copil cu o minora pe care o si droga si pe care a lasat-o singura sa aiba grija de copilul lor,dupa ce a denigrat-o in fata intregii tari;un individ cu mult tupe,care face pe ”lupul moralist”,desi el e total lipsit de moralitate.Sa mearga sa isi creasca fetita ptr care nu a facut nimic!

  Reply
  1. Rusu Florinela

   Pana acuma am votat Edith si Geo,acuma votez Geo si Georgiana.
   Edith si Ali au venit pentru bani,nu ca sa se casatoreasca.Ei au scoala vieti de afara.Foarte bine a procedat mama lui Geo, nu-l merita Edith,el fiind un baiat frumos si destept.
   URATA EMISIUNE,FACUTA DE PAULA CHIRILA!!!

   Reply
 4. doina

  Ca sa mai faca circ si panarama , distinsul staff , sa-l aduca tiris grapis pe Cristi de la Borca , sa vedem mai rinjeste fasolea Ali si virgina Georgiana !! S-a vazut ca Andrada si Valentin nu au stat in mod special pentru bani , ca lihnitul ala de betivan , sau altii ca el !

  Reply
  1. Rusu Florinela

   Producatorul acestei emisiuni vati batut joc de aceasta emilsiune.Nati putut gasi o alta moderatoare in afara de nesuferita[Paula].
   Toti concurenti buni, au reusit sa-i dea afara desteapta de Paula pe:Radu,Valentin,Andrei,Andrada si Andreea care au fost cei mai buni.Ana M. a spus bine, fata desteapta.Aceasta emisiune este de CACAT.Cand era doamna Mirela abia asteptam emisiune,ACUM NE ESTE SCARBA SA NE UITAM,a ramas toate CIURUCURILE,si au intrat toate jigodile, ca sa o ajute pe Paula ca sa poata tina emisiunea.
   ASA ERA EMILSIUNEA CAND ERA MIRELA???la ce sa se uite lumea?la ce face PETRU,MADALIN si VALI?rusine sa va fie!a fost frumos ce a facut Petru?la batut pe COSMIN, ce pedeapsa i sa dat??au ramas toate adunaturile.

   NU UITAM EMISIUNE CAND ERA DOAMNA MIRELA,CINSTE IEI!!!
   SEMNAT,UN FOST GRUP DE ATMIRATORI

   Reply
 5. Liliana Nitu

  Ati transformat axeasta emisiune matrimoniata intr-una care promoveaza violenta verbala si fizica , nesimtirea , impertinenta si lipsa de educatie . I-ati eliminat pe concurentii inyeligenti si ati adus obraznicii si betivii precum Ali si Petru . De ce il mai tineti pe betivul de Petru ? Trebuie sa mai bea si sa mai imbrinceasca pe cineva ? Vali a prezentat un trecut demn de mila dar , realitatea fiind alta , prin comportamentul impertinent pe care-l are , e demn de dispret . Ati pierdut multi telespectatori si veti mai pierde . Nu am sustinut pe nimeni ( deci nu am votat pe nimeni ) dar m-am mirat cum Andrada si Valentin au suportat atita umilinta . Acum , betivul de Petru se bate cu pumnul in piept ca el i-a eliminat . Sunteti capabili sa-l ponderati pe nesimtitul asta ? Pentru el nu exista reguli contractuale ? El poate jigni si lovi pe cine vrea ?Sa-i fie rusine !

  Reply
 6. Rusu Florinela

  Dragi Producatori,
  Vati gandit ca o sa ramaneti in emisiune cu prezentatoarea Paula Chirila care a stricat tot sezonul cu:Petru,Edith,Ali,Madalin care se aseamana cu ea.Ea sustine pe sa iasa miri saptamani Mihai+Mihaela,Nu merita,fac pe intragostiti ca sa ia banii.Cand era doamna Mirela era cea mai frumoasa emisiune,stia sa tina emisiunea,acum va rugati la toate emisiunele ca nu mai aveti cu cine sa tineti emisiunea.Cate rele au facut:Petru,Madalin,Ali.Trebuia dati afara, daca nu cel putin pedepsiti.Aducetio pe doamna Mirela, ca va merge emisiunea foarte bine.

  Reply
 7. Caterina

  Nu pot sa ma mai uit la aceasta emisiune de câcat! Totul din cauza prezentatoarei cat si a producătorului ! Ați băgat in casa vechi convurenti numai sa ii dații afara pe Andrada siValentin. Prtru ,Madalin si Alin șanț niste nulități Prtru este si un bețiv notoriu cum ați putut să-l !sibsgati in casa plus. Ca are o răutate care ii desfigurează fata! CR diabolic!

  Reply
 8. florentino

  Se stie ca emisiunea e din ce in ce de cacao si s-a gindit staful sa o scurteze.deci mai bine mai tirziu decit niciodata Un clasament prezentatoare 1GABRIELA 2MIRELA 3PAULA excus burlacita

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *