www.voteazamireasapentrufiulmeu.ro, voteaza mireasa pentru fiul meu

Nu uitati in aceasta seara sa votati concurenta si mama favorita.

Distribuie:

Vezi si:

21 comentarii la “www.voteazamireasapentrufiulmeu.ro, voteaza mireasa pentru fiul meu

 1. doina

  Ca sa mai faca circ si panarama , distinsul staff , sa-l aduca tiris grapis pe Cristi de la Borca , sa vedem mai rinjeste fasolea Ali si virgina Georgiana !! S-a vazut ca Andrada si Valentin nu au stat in mod special pentru bani , ca lihnitul ala de betivan , sau altii ca el !

  Reply
  1. Rusu Florinela

   Producatorul acestei emisiuni vati batut joc de aceasta emilsiune.Nati putut gasi o alta moderatoare in afara de nesuferita[Paula].
   Toti concurenti buni, au reusit sa-i dea afara desteapta de Paula pe:Radu,Valentin,Andrei,Andrada si Andreea care au fost cei mai buni.Ana M. a spus bine, fata desteapta.Aceasta emisiune este de CACAT.Cand era doamna Mirela abia asteptam emisiune,ACUM NE ESTE SCARBA SA NE UITAM,a ramas toate CIURUCURILE,si au intrat toate jigodile, ca sa o ajute pe Paula ca sa poata tina emisiunea.
   ASA ERA EMILSIUNEA CAND ERA MIRELA???la ce sa se uite lumea?la ce face PETRU,MADALIN si VALI?rusine sa va fie!a fost frumos ce a facut Petru?la batut pe COSMIN, ce pedeapsa i sa dat??au ramas toate adunaturile.

   NU UITAM EMISIUNE CAND ERA DOAMNA MIRELA,CINSTE IEI!!!
   SEMNAT,UN FOST GRUP DE ATMIRATORI

   Reply
 2. Liliana Nitu

  Ati transformat axeasta emisiune matrimoniata intr-una care promoveaza violenta verbala si fizica , nesimtirea , impertinenta si lipsa de educatie . I-ati eliminat pe concurentii inyeligenti si ati adus obraznicii si betivii precum Ali si Petru . De ce il mai tineti pe betivul de Petru ? Trebuie sa mai bea si sa mai imbrinceasca pe cineva ? Vali a prezentat un trecut demn de mila dar , realitatea fiind alta , prin comportamentul impertinent pe care-l are , e demn de dispret . Ati pierdut multi telespectatori si veti mai pierde . Nu am sustinut pe nimeni ( deci nu am votat pe nimeni ) dar m-am mirat cum Andrada si Valentin au suportat atita umilinta . Acum , betivul de Petru se bate cu pumnul in piept ca el i-a eliminat . Sunteti capabili sa-l ponderati pe nesimtitul asta ? Pentru el nu exista reguli contractuale ? El poate jigni si lovi pe cine vrea ?Sa-i fie rusine !

  Reply
 3. Rusu Florinela

  Dragi Producatori,
  Vati gandit ca o sa ramaneti in emisiune cu prezentatoarea Paula Chirila care a stricat tot sezonul cu:Petru,Edith,Ali,Madalin care se aseamana cu ea.Ea sustine pe sa iasa miri saptamani Mihai+Mihaela,Nu merita,fac pe intragostiti ca sa ia banii.Cand era doamna Mirela era cea mai frumoasa emisiune,stia sa tina emisiunea,acum va rugati la toate emisiunele ca nu mai aveti cu cine sa tineti emisiunea.Cate rele au facut:Petru,Madalin,Ali.Trebuia dati afara, daca nu cel putin pedepsiti.Aducetio pe doamna Mirela, ca va merge emisiunea foarte bine.

  Reply
 4. Caterina

  Nu pot sa ma mai uit la aceasta emisiune de câcat! Totul din cauza prezentatoarei cat si a producătorului ! Ați băgat in casa vechi convurenti numai sa ii dații afara pe Andrada siValentin. Prtru ,Madalin si Alin șanț niste nulități Prtru este si un bețiv notoriu cum ați putut să-l !sibsgati in casa plus. Ca are o răutate care ii desfigurează fata! CR diabolic!

  Reply
 5. florentino

  Se stie ca emisiunea e din ce in ce de cacao si s-a gindit staful sa o scurteze.deci mai bine mai tirziu decit niciodata Un clasament prezentatoare 1GABRIELA 2MIRELA 3PAULA excus burlacita

  Reply
 6. blanaru

  faceti orice …dar paula chirila trebuie eliminata..eu pe ea o votez sa plece din emisiune…sau voi nu cititi ce scriem noi aici???si sa nu mai o gratiati niciodata…e slaba pregatita ptr asa emisiune

  Reply
 7. Iova georgian

  Dorim continuarea emisiunii mireasa pentru fiul meu cu respectarea riguroasă a regulamentului

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *