Eduard şi Lavinia, foşti concurenţi la MPFM, au stabilit deja data botezului! Ce schmbări au făcut în viaţa lor

eduardsilavinia3Eduard şi Lavinia, foşti concurenţi la „Mireasă pentru fiul meu”, au pus deja la cale botezul pentru micuţa lor Carolina Jacqueline, care urmează să vină pe lume în aproximativ trei luni.

Lavinia îşi doreşte din suflet să poată naşte natural. Cât despre botez, şi-ar fi dorit să fie pe aceeaşi dată cu nunta, însă din păcate această zi va fi luni, motiv pentru care sunt nevoiţi să aleagă altceva.

„Cel mai probabil, tot prin august va fi încreştinată fetița, ne-am fi dorit tot în ziua de 27,așa cum ne-am căsătorit și în emisiune și afară la un an, dar nu cred că vom putea, dat fiind faptul că e lunea… dar găsim o altă variantă”, a spus Lavinia în exclusivitate pentru spynews.ro.

Lavinia, fostă concurentă la „Mireasă pentru fiul meu”, este o femeie sinceră. În itnerviu acordat pentru spynews.ro, bruneta nu s-a ferit să spună că mai există şi tensiuni în familia lor, dar au învăţat să lase unul de la celălalt şi să treacă peste orice.

„Nu vreau să pozez doar imagini de poveste, suntem umani, gânduri și stres avem, dar am învățat să lăsăm unul de la celălalt și comunicarea rezolvă orice! Atunci când nu putem pe moment judeca unele dintre situații, mult face o îmbrățișare și o vorbă calmă! Aparte acestor situații omenești, pot chiar să spun că Dumnezeu ne-a binecuvântat cu multe în viață! Să iubești și să fii iubit la rândul tău este una dintre cele mai mari binecuvântări, iar copiii sunt minunile lumii!”, ne-a mai spus Lavinia.

Eduard şi Lavinia au ales să facă şi câteva schimbări în viaţa lor. au renunţat la fumat, îşi construiesc o casă şi au schimbat şi autoturismul cu unul mai mare. „Eu nu am mai fumat de aproape un an, iar Edi s-a lăsat de fumat imediat cum a aflat că sunt însărcinată! Am încercat să ne apropiem mai mult de prieteni cu copii, facem planuri pentru trei acum! Avem un proiect de casă în derulare, am schimbat autoturismul cu unul mai spațios, multe lucruri frumoase, dar și care implică efort, tensiune”, ne-a mai spus Lavinia.

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *