Voteaza Mama Saptamanii

Votati mama si baiatul favorit

Voturile sunt cu caracter pur informativ si nu sunt cele oficiale. Daca doriti ca voturile sa se contorizeze in mod oficial, intrati pe siteul oficial care este anuntat in timpul emisiunii sau votati prin sms.


sursa imagini: a1.ro

2.377 comentarii la “Voteaza Mama Saptamanii

 1. Ina

  Imi plac ffffff.mult Andreea si Radu, sunteti frumosii, destepti unitiva fortele si dragostea pentru a invinge in aceasta competitie.Va doresc multa intelegere si dragoste la acest inceput de an.

  Reply
 2. Bucur Cati

  Mihai va sustin si va doresc sa va respectati, sa va iubiti si sa va sustineti unul pe celalalt cat veti trai.Mult succes in competitie !

  Reply
 3. mimi

  Vreau sa plece Ali sa-i vad fata Edite-i reactja,pentru ca ea il mai iubeste pe Ali, desi se minte singura sau doreste sa ne faca pe noi sa credem asta.Privirile ei spun insa altceva.

  Reply
 4. puiu baltatu

  emisiune de toata jena …lipsa de materiale si evident producatori de tot cacatul…….sper ca aceasta emisiune sa nu mai ruleze……a permite acelasi joc sa aduci derbedei care fac efectiv misto de toti si toate ………la sapa producatori de cacat

  Reply
 5. adam

  Ce perversa este „puicuta” de Mihaela, a dat „caraiala” in ea………….. Chiar daca se vor casatori , dupa o luna doua se vor desparti, Mihai este tras in capcana de caraitoare….

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *