Voteaza Mireasa Saptamanii

Voteaza Mireasa pentru fiul meu

Voteaza concurentii Mireasa pentru fiul meu zilnic! Se inregistreaza doar un singur vot in fiecare zi, nu votati de mai multe ori pe zi ca o faceti degeaba. Aceste sondaje sunt neoficiale, ele au un caracter pur informativ pentru cititorii acestui blog, voturile neavand nici o legatura cu voturile oficiale. Daca doriti ca votul vostru sa conteze in emisiune, trebuie sa intrati si sa votati pe site-ul oficial sau sa votati prin sms.sursa imagini: a1.ro

2.803 comentarii la “Voteaza Mireasa Saptamanii

 1. RAZVAN

  sunteti prosti la cap\???????????????????
  eu si prietenii mei am voatat ca PETRUT sa ramana in casa si voi emisiunea ati facut in asa fel ca bosorogul de Petru b sa tamana in competitie.
  sunt sigur ca voturile publicului nu sunt luate in consideratie. de geaba noi votam.va spun sincer ca suntem foarte multi care am votata ca Petrut sa ramana.nu mai avem incredere in voi .RUSINE EMISIUNEI MIREASA PENTRU FIUL MEU. FIUL MAMEI VOASTRE DE NENOROCITI.

  Reply
 2. Oana

  Eu am votat ca Petruț sa ramana si voi ati facut voturile noastre invers adica sa plece nu-i corect ori suntem oameni ori nu mai suntem asta-i nesimtire curata.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *